Zamieszczone przez megon
Dostępność silnika 1.4 TSI
Zwiń
X
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Kurcze, ja to nie jestem taki cierpliwy . Ja jak już wpadnę na jakiś pomysł (np. zmiana samochodu) to chcę go zrealizować jak najszybciej i dlatego zawsze biorę to co stoi na placu i nie wybrzydzam . Niestety z tego powodu brakuje mi kilku drobiazgów takich jak seryjnie przyciemniane szyby, sportowe fotele czy interface MDI do ipoda, które bym zamówił gdybym zamawiał samochód "do produkcji". Szczerze podziwiam Waszą cierpliwość k.
Komentarz
-
Zamieszczone przez _tm_Kurcze, ja to nie jestem taki cierpliwy . Ja jak już wpadnę na jakiś pomysł (np. zmiana samochodu) to chcę go zrealizować jak najszybciej i dlatego zawsze biorę to co stoi na placu i nie wybrzydzam . Niestety z tego powodu brakuje mi kilku drobiazgów takich jak seryjnie przyciemniane szyby, sportowe fotele czy interface MDI do ipoda, które bym zamówił gdybym zamawiał samochód "do produkcji". Szczerze podziwiam Waszą cierpliwość k.
Komentarz
-
-
Wczoraj odebrana OIIFL - spalanie (predkosc 100 km/h -> DSG7 2000 RPM - dociera sie ;-) ) - czasami ciut wiecej - spalanie 6.5L/100km według komputera pokładowego - wiec poco instalacja LPG? - wiecej mozna zaosczedzic jezdzac plynnie i zgodnie z przepisami niz instalujac LPG i szarpac sie gaz/hamulec.- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez S3 CHRISdzis widziałęm oct II 1.4 tsi z instalacja landi jest w fazie testowania jak wszystko dobrze wypadnie bedzie dopuszczona do instalacji
Czy beda jakies dodatkowe elementy, czy mozna liczyc ze bedzie mniej wiecej w tej
cenie co dotychczas?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez t271828Zamieszczone przez S3 CHRISdzis widziałęm oct II 1.4 tsi z instalacja landi jest w fazie testowania jak wszystko dobrze wypadnie bedzie dopuszczona do instalacji
Czy beda jakies dodatkowe elementy, czy mozna liczyc ze bedzie mniej wiecej w tej
cenie co dotychczas?
o cenie mnie nie pytajET 13.064 1/4 mili 2009 Octavia Rs I
ET 13.576 ---->13.3xx---->13.006 1/4 mili Golf I TFSI bY GTO
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jac_ekwiec poco instalacja LPG? - wiecej mozna zaosczedzic jezdzac plynnie i zgodnie z przepisami niz instalujac LPG i szarpac sie gaz/hamulec.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rezonZamieszczone przez Jac_ekwiec poco instalacja LPG? - wiecej mozna zaosczedzic jezdzac plynnie i zgodnie z przepisami niz instalujac LPG i szarpac sie gaz/hamulec.
Ja przy takim spalaniu jak ma 1.4TSI nawet nie myśle o LPG- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Mam pytanie do Macinooo
Za ile kupiłeś swoje autko skoda oktawia 1.4tsi kombi w wersji elegance (dodatki jakie?) bo jestem właśnie w trakcie negojacji ze swoim sprzedawcą.
Z góry dziekuję za szybka odpowiedź.
pozdrawiam
[ Dodano: Nie 22 Lis, 09 15:34 ]
Sorki chodzi oczywiście o Marcinooo
Cos mi klawiatura nie wybiera
pozdrawiam
Komentarz
-
-
No i stało się, zadzwonił telefon salonu Skody i usłyszałem głos miłej Pani bardzo "nam przykro, ale Pański samochód zostanie wyprodukowany dopiero w styczniu" :cry: aaaaaaaaaaaa, w sumie jak odliczenie VAT zostało w przyszłym roku to już i tak miesiąc nie zrobi różnicy, a autko zawsze o 1 roczek młodsze.
Ech ja wiedziałem, że tak będzie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mariu_szNo i stało się, zadzwonił telefon salonu Skody i usłyszałem głos miłej Pani bardzo "nam przykro, ale Pański samochód zostanie wyprodukowany dopiero w styczniu" :cry: aaaaaaaaaaaa, w sumie jak odliczenie VAT zostało w przyszłym roku to już i tak miesiąc nie zrobi różnicy, a autko zawsze o 1 roczek młodsze.
Ech ja wiedziałem, że tak będzie.
Zaraz dzwonie do Skody, bo zamawialem na pocz. wrzesnia, obiecywali ze 1 listopada pojade na groby nowym samochodem, potem spadla na pocz. grudnia. Na wakacje pewnie bedzieCzekamy rodzinnie na Octavie II Fl w kolorze 9J9J- "siara miś"
Komentarz
-
-
pras1,
Zamawiałem w połowie września może 3 tydzień, Combi 1.8 TSI Elegance + xenony, fele 17 + jeszcze jakieś pierdy w kolorze białym. Ty też zamawialeś combi ?
Zamieszczone przez megonPytanie czy będziesz mógł VAT z paliwa odliczyć - tego nie jestem pewien. Moje auto już w dordze dostałem informację, że salon już je zakupił
Zamieszczone przez MarcinoooDoczekałem się :!: dobieram maszynę w przyszlym tygodniu
PS. zamawiałem w sierpniu.
Komentarz
-
Komentarz